Intro

Help ons om D’Joël Oldenstam te laten stralen op internationaal niveau! We hebben jouw steun nodig om hem te laten deelnemen aan de “FG Age Group Championship” in Florida, VS.

Doel:
Ondersteun D’Joël’s deelnamekosten en vliegtickets voor deze cruciale stap in zijn zwemcarrière.

Hoe jij kunt helpen:
Doneer en deel deze campagne.

 

Samen maken we deze droom werkelijkheid! Laten we Suriname trots maken en D’Joël’s talent wereldwijd laten schitteren!

, Suriname

D’Joël Oldenstam – “FG Age Group Championship 2024” in Florida

SRD 0.00 Opgebracht
0 Sponsors
0 Dagen over
Opgebracht
0%
Doel: SRD 70,000.00
Minimum amount is SRD Maximum amount is SRD 70000
SRD
3 Campagnes | 0 Favoriete

Het verhaal

Beste Jaï-D’Jo Gemeenschap en Zwemliefhebbers,

 

We staan op het punt iets groots te bereiken en hebben JOUW hulp nodig! Jaï-D’Jo Say Less, Do More Stichting is verheugd om een inspirerende crowdfundingcampagne te lanceren om D’Joël Oldenstam, een getalenteerde Surinaamse zwemmer, de kans te geven te schitteren op internationale zwemwedstrijden.

 

Waarom deze campagne?

D’Joël heeft een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de “FG Age Group Championship” in Florida, VS, een cruciale stap in zijn voorbereiding op de GOODWILL Zwemwedstrijden in St. Lucia. We geloven sterk in zijn potentieel en willen hem de kans geven zijn talent op wereldniveau te tonen.

 

Hoe kunt u bijdragen:

Door deel te nemen aan onze crowdfundingcampagne, draagt u bij aan:

– Deelnamekosten aan de internationale zwemwedstrijd.

– Vliegtickets voor D’Joël en zijn sportbegeleider.

 

Wat maakt deze campagne speciaal:

Het gaat niet alleen om ondersteuning van een individuele zwemmer, maar om het vertegenwoordigen van Suriname op het wereldtoneel en het inspireren van jonge talenten.

 

Uw bijdrage telt:

Elke donatie, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel. Samen kunnen we een verschil maken in D’Joël’s zwemcarrière en Suriname trots maken.

 

Hoe kunt u helpen:

Bezoek onze crowdfundingpagina op [Link naar Crowdfundingplatform] en deel deze campagne met uw vrienden, familie en collega’s. Samen kunnen we dit doel bereiken!

 

Laten we gezamenlijk de droom van D’Joël ondersteunen en hem de kans geven te schitteren op internationaal niveau. Bedankt voor uw steun en geloof in het Surinaamse zwemtalent!

 

Met sportieve groet,

Jaï-D’Jo Say Less, Do More Stichting

Deel dit:

Rewards

SRD 50.00 or more
Bij elke royale donatie van SRD 50 aan D\'Joël\'s campagne voor de \"FG Age Group Championship\" in Florida, VS, ontvang je een exclusief Jaï-D\'Jo potlood als blijk van waardering. Hoe Jij Kunt Bijdragen: Doneer nu en ontvang dit unieke potlood als herinnering aan jouw steun aan D\'Joël\'s internationale reis. Deel ook deze boodschap met vrienden en familie! Laten we samen een verschil maken, D\'Joël de kans geven om te schitteren, en Suriname met trots vertegenwoordigen op het internationale podium!
0 backers
Name Donate Amount Date

Bigups

Er zijn nog geen "Bigups" gegeven

Ben de eerste om deze sporter een bigup te geven...

Your email address will not be published. Required fields are marked *