OpoSport.org is een Surinaamse crowdfundingwebsite die sporters professioneel ondersteunt bij het werven van fondsen voor hun sportieve doelen. Met ons platform kunnen sporters hun passie en talenten delen met een breder publiek en financiële steun ontvangen om hun dromen waar te maken.

Voor zowel de getalenteerde atleet die op zoek is naar financiële steun voor trainingen en wedstrijden, alsook een sportteam dat een boost nodig heeft om deel te nemen aan een belangrijk toernooi, OpoSport.org staat voor je klaar!

Ons team van professionals staat klaar om sporters te begeleiden en te adviseren, zodat zij het maximale uit hun crowdfundingcampagnes kunnen halen. Bij OpoSport.org geloven we in de kracht van sport en de mogelijkheid om gemeenschappen te verbinden. Samen maken we sportieve ambities werkelijkheid.

Missie
Wij streven ernaar om een betrouwbare en professionele omgeving te bieden waar sporters en donateurs elkaar kunnen vinden en samen kunnen werken aan de realisatie van sportieve successen.

Visie
Ons doel is om een platform te creëren waar sporters zich kunnen presenteren en fondsen kunnen werven om hun dromen waar te maken. We streven naar transparantie, betrouwbaarheid en effectiviteit bij het ondersteunen van sporters in hun crowdfundingcampagnes.

Randy Kranenburg

Co-Founder

Sergio Oldenstam

Co-Founder

Gino Eersel

Co-Founder

Readyom een bijdrage te leveren?

Deel dit: